tisdag 4 november 2008

Mörkt Mörkt Mörkt


Taberg denna värdelösa ort får mig att bli trött. Jag har inget emot taberg som "stad" eller människor från taberg men helvete taberg i november får vem som helst att börja tänka om.
Mörkt,hus o byggnader som är rätt norrland och sly ta mig faan överallt hela tabergs dalen är totalt igen växt och 100% tråkig. Rätt medicin för taberg vore riktig röjning och en 200 får och måla om alla hus röda med vita knutar så jävlar börjar vi tala..
November denna värdelösa månad tror att av alla månader på hela jorden är nog november den som inte gör en jävel glad särskilt med denna dimma som verkar toppa smhi´s innelistor..
Nej tackar vet jag smörgås tårta det kan skapa ett leende i själen för en frysen arbetare.


I pållarnas värld är den hetaste nyheten att Plåt Svens Lord Capar(sveriges klart bästa 3åring)
ska till träning till mäster själv Stig H eftersom Sven är sjuk. Plåt sven är en legend och skön typ inom svensk travsport men den historien kan vi ta en annan gång.
Slog en blick på helgens v7a och kan bli kul med jackpott,commander crowe och järvsöfax ska redogöra ett penga bärande system innan helgen..
Imon lär hennesy vint(v64-5) knäcka från dödens på valla kan bli en slant..


Bilden visar Rabbit Gangster en hårdhudad keramik kannin som gjorde en 4års slänga på kumla kom sen till oss men råkade bråka med en 46a arbetssko och blev av med underkroppen så nu tjänstgör han med en kollega som vaktpost i en una på trappen till Stora perstorp sund lekeryd..
Hörs

Inga kommentarer: